vissen laten bezorgen aan huis

 • Leveringen binnen Nederland

  Wilt u dat wij de vissen bij u aan huis afleveren? dan is dat uiteraard mogelijk. onze chauffeurs rijden elke zaterdag door nederland om bestellingen aan huis te bezorgen. de kosten hiervoor zijn 10 euro per bezorging. u word vrijdag gebeld met een te verwachte aflevertijd, dat proberen wij na te komen, maar weerinvloeden en calamiteiten kunnen altijd de chauffeur vertragen, wij vragen hiervoor wel uw begrip.

   • Leveringen naar België

    Wilt u dat wij de vissen bij u aan huis afleveren? dan is dat uiteraard mogelijk. onze chauffeurs rijden 1 tot 2 keer per maand op zaterdag door belgië om bestellingen aan huis te bezorgen. de kosten hiervoor zijn 10 euro per bezorging. u word vrijdag gebeld met een te verwachte aflevertijd, dat proberen wij na te komen, maar weerinvloeden en calamiteiten kunnen altijd de chauffeur vertragen, wij vragen hiervoor wel uw begrip.

  • Leveringen naar Duitsland

   Wilt u dat wij de vissen bij u aan huis afleveren? dan is dat uiteraard mogelijk.Wij rijden tot ongeveer 100 kilometer uit de Nederlands/Duitse grens, woont u verder Duitsland in voor klanten kunnen wij helaas onze eigen bezorg service niet aanbieden, duitsland is gewoon nog te groot om dat met eigen chauffeur te doen. voor u hebben wij een bode dienst gevonden die al jaren visjes vervoerd, de kosten hiervoor bedragen 20 euro per adres. daar het een extern bedrijf betreft kunnen wij u helaas geen aflevertijd afspreken, we kunnen u dan wel voorzien van track en trace code.