Op voorraad
SKU
Dwerg kogelvis

Dwerg kogelvis

€ 3,75
De dwerg kogelvis eet (vuil) slakjes,

Latijnse naam: Carinotetraodon Trevancoricus

Familie: Tetraodontidae

Herkomst: Azië

Dieet: Carnivoor

Voeding: Diepvriesvoer, Levend voer

Word maximaal: 4 cm

Temperatuur: 22 – 27 graden

Ph: 6.0 – 7.0

Waterlaag: Midden

Aquarium maat: 60 cm of groter

Hoe worden Uw vissen vervoerd

 • Koerier

  Alle levende have worden per "koerier"bij u aan huis bezorgt. De koerier is in Nederland en België een medewerker van ons die weet hoe die met vissen om moet gaan. In Duitsland kunt U een externe vervoerder tegenkomen.Het laten bezorgen per koerier is alleen mogelijk bij orders meer dan €25,00, dit hoeven niet perse vissen te zijn, dat kan in combinatie met artikelen.

 • Bezorgmoment

  Wij bezorgen nagenoeg alleen op de zaterdag. Onze chauffeur laat vrijdag voor levering weten rond welk tijdstip hij bij u zal zijn. Hier proberen wij ons zoveel als mogelijk aan te houden. Er kunnen zich ten aller tijde omstandigheden voordoen dat het onmogelijk word, hiervoor vragen wij Uw begrip .

 • Verpakking

  Wij doen ons uiterste best om uw vissen in top conditie af te leveren. Hiervoor worden ze onder ander goed verpakt. De vissen worden per soort en soms per stuk verpakt, in een zakje aangevuld met zuurstof. Dit zakje word in kranten verpakt, en deze kranten gaan in een tas die voor u is bestemd. Om de vissen op temperatuur te houden worden deze tassen vervoerd in tempex dozen die al dan niet worden voorzien van heatpack .

 • Ik zie geen tempex doos?

  Zodra de chauffeur bij u is gearriveerd zal deze de tassen die voor U zijn bestemd uit de tempex doos halen en deze bij u afgeven, de tempex doos gaat gelijk mee retour. Mocht u wel graag de tempex doos willen houden laat u dat dan weten, dan regelen we dat.

 • De zakjes voelen koud aan?

  Uw vissen worden zeer goed voorbereid voor de soms lange reis. Daarbij is het vrijwel onmogelijk alles op 24 graden te houden. Dat is niet erg zolang de temperatuur langzaam daalt is er niks aan de hand, ze kunnen hier prima tegen. Wel is het belangrijk dat u ze weer op de juiste wijze weer op temperatuur laat komen. Er staat een gebruiksaanwijzing op het zakje.

 • Overwennen van vissen

  Uw vissen hebben een lange reis achter de rug, dat is niet erg ze zijn er op voorbereid. Nu moet u ze niet zomaar in uw aquarium of vijver plumpen... Laat ze op een goede manier over wennen. Eerst laat u ze op temperatuur komen, laat de zak met visjes in uw water drijven (let op zonlicht en aquariumlampen zijn soms te warm bescherm ze hier tegen) Als de temperatuur nagenoeg gelijk is, is het uitermate belangrijk dat u water van uw vijver of aquarium voorzichtig bij het zakje voegt om het water te mengen. Uw waterwaardes zijn uiteraard anders als van ons daarna mogen de visjes overgezet worden en gooit u het transportwater weg.

 • Dood bij aankomst

  Het komt nagenoeg niet voor maar mocht er een vis bij aankomst zijn overleden, dan is dat uiteraard garantie. Graag zien wij hier een foto van in onze mailbox en dan bezorgen wij zodra we in uw regio zijn een nieuwe.

Meer informatie
herkomst Azië
word max. lengte 2 - 4 cm
PH 6.0 - 7.0
Temperatuur 22 - 27 graden
Dieet Carnivoor
Type aquarium Gezelschap aquarium
waterlaag midden
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan
To Top