Selecteer een pagina

Over koicompagnie

Een stukje over ons

Kort stukje over ons.

Koicompagnie is opgericht uit grote passie voor Koi. Dit kunt u in alles terugzien. Wij hebben maar één doel met onze winkel, onze producten en met ons advies: het plezier van u en van uw koi in uw vijver.

“Ons doel is om voor iedere koi liefhebber van elke prijsklasse iets te hebben om zijn of haar hobby leuker te maken. Van beginnende hobbyist tot de ervaren koi houder; Koicompagnie heeft wat u nodig hebt.”

In onze winkel hebben wij diverse bassins, groot of klein, allemaal voorzien van de beste filtersystemen die voor de perfecte watercondities zorgen. Alleen het beste voor onze vissen. Onze vissen worden dus ook meerdere malen per jaar helemaal “bekeken” door een gespecialiseerde dierenarts.

TIPS & TRICKS

U nieuwe vissen hebben een lange reis achter de rug, Dit is niet erg, hier zijn zij op voorbereid. Wij hebben ze zorgvuldig ingepakt en ze worden door onze eigen bezorgdienst op de juiste wijze vervoerd, Maar na het transport komt nog een belangrijk stukje en dat valt onder Uw verantwoordelijkheid

 • Overwennen van uw vis
 • Water controleren
 • Zorg voor extra zuurstof
 • Neem de tijd

Om u nieuwe vijver bewoners een goede “thuiskomst” te bieden is het noodzakelijk dat u de nieuwe vissen aan u water laat wennen, ook zijn slechte waterwaardes geen goede start voor Uw vis, en adviseren wij om voordat u vissen plaatst dit water te controleren.

GARANTIE OP VISSEN

Wij staan voor ons product. Mocht er ondanks onze inspanningen toch iets vervelends gebeuren, wij van koicompagnie.nl verlenen op onze vissen een unieke garantie van 14 dagen. Helaas zijn wij genoodzaakt om misbruik hiervan te voorkomen medewerking van Uw kant te vragen.>

 • Maak altijd een foto
 • Test uw water
 • Neem spoedig contact op
 • Volg onze aanwijzingen op

Al onze vissen worden voorbereid voor de reis en daarom is het noodzakelijk om vooraf te weten wanneer de vertrekdatum is. Vissen die 1 dag voor vertrek niet zijn besteld kunnen dan vanwege deze voorbereiding niet meer mee. Wij vragen hiervoor Uw begrip

AAN HUIS BEZORGT

Wij bezorgen iedere zaterdag, vrijdag aan het eind van de dag neemt de bezorger contact met U op wat betreft de aankomsttijd.Heeft u behoefte aan extra “advies” tijd of wilt u graag dat wij de producten plaatsen en of aansluiten? laat dat dan even van tevoren weten. Dan houden wij daar rekeing mee in de planning.

 • Vaste leverdag
 • Niet de hele dag wachten
 • kundig personeel
 • persoonlijk contact

Wij vinden persoonlijk contact nog heel belangrijk, Maar toch staat onze bezorger op tijd, omdat ook de volgende klant op tijd geleverd moet worden. Mocht u graag extra tijd willen voor advies of wilt u dat wij de vissen overwennen laat dit dan van te voren even weten, dan houden wij daar rekening mee in de routeplanning.

NIET HELEMAAL TEVREDEN?

Mocht u niet helemaal tevreden zijn over een product, neem dan contact met ons op.

Ook het team achter koicompagnie.nl.nl zijn mensen, en ook wij maken zo onze fouten, en hier kunnen wij alleen maar van leren, mocht u als gewaardeerde klant niet helemaal tevreden zijn over het product, of over onze dienstverlening, dan snappen wij best dat u daar verdrietig over bent. Ga dan niet lopen schelden, boos worden of inwendig lopen ergeren, maar laat het ons weten, dit kan via mail, de post of via een telefoontje zijn. Dan proberen wij daar samen met u uit te komen.

Service

Wij proberen altijd de beste service te leveren.

Prijs-kwaliteit

Om onze klanten altijd tevreden te houden bieden wij alleen de beste producten aan.

Iedere dag geopend

Onze winkel is elke dag open. Ook op zaterdag en zondag!

Verzendingen

Wij bezorgen iedere zaterdag.