Koudwater aquarium

Bent u op zoek naar een koudwater aquarium? Als aquariumspecialist hebben wij verschillende koudwater aquaria van het merk Superfish in ons assortiment. Zoekt u een aquarium met een inhoud van 20L, of gaat uw voorkeur naar een groter model van 60L? Bij ons vindt u altijd een geschikt koudwater aquarium, dat een gezellige verrijking vormt van elke ruimte. Bestellen kan snel en eenvoudig online. In tegenstelling tot onze concurrenten, zorgen wij ervoor dat uw gloednieuwe aquarium bij u thuis wordt geleverd!
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Koudwater aquarium kopen

Heeft u al besloten om een koudwater aquarium te kopen? Dan is de volgende stap om een geschikt aquarium te kiezen. Wij bieden verschillende aquaria van het gerenommeerde merk Superfish. Hiermee bent u altijd zeker van één ding: u haalt kwaliteit in huis. Zo is de Superfish Start 20 LED Goldfish Kit een populair aquarium onder de goudvis- en sluierstaartliefhebbers. Met afmetingen van 36 x 23, 23,3, is het model eenvoudig te installeren en daarmee ideaal voor de beginnende aquarist. Heeft u toch liever een groter model? Dan raden wij de Superfish Home 60 aan: het één na grootste model in de Homeaquarium-reeks. Dit koudwater aquarium is een must-have voor elke aquascaping liefhebber; voorzien van ingebouwde binnenfilter, twee kleuren LED verlichting en een handige afstandsbediening.

Wat heeft u allemaal nodig voor een aquarium?

Stilstaand water moet u te allen tijde voorkomen. Vandaar dat een aquarium pomp een noodzakelijk onderdeel is van gezond koudwater aquarium. Een pomp creëert bubbels, die het aquariumoppervlak in beweging houden. Het gevolg hiervan is een toename het zuurstofgehalte.

Daarnaast zijn aquariumplanten een ideale manier om uw aquarium te verrijken. Planten dienen niet alleen ter decoratie van uw aquarium, maar zorgen ook voor extra zuurstof en kunnen door de vissen gegeten worden.

Welke aquariumvissen kunt u houden?

Een koudwater aquarium heeft zijn populariteit voornamelijk te danken aan de vissen die erin gedijen. U kunt o.a. kiezen voor goudvissen, sluierstaarten en leeuwenkoppen. Zo creëert u al gauw een prachtig diverse vispopulatie.

Verschillen zoetwater en koudwater aquarium

Het grote verschil tussen zoetwater en koudwater aquaria is de temperatuur van het water. Het water in een ‘koudwater’ aquarium is namelijk niet koud, maar op kamertemperatuur. Een zoetwater aquarium, ook wel een tropisch aquarium genoemd, wordt daarentegen verwarmd en is voorzien van een thermostaat, die de temperatuur bijhoudt en indien nodig verwarmt.

Koicompagnie levert bij u thuis

Bestel vandaag nog één van onze Superfish aquaria. Met slechts enkele kliks is uw order geplaatst en zorgen wij ervoor dat alles bij u thuis wordt geleverd. Heeft u een vraag die u aan ons wilt stellen? Mail dan gerust naar info@koicompagnie.nl. Onze medewerkers reageren binnen enkele dagen en adviseren u graag over welke koudwater aquarium aan uw wensen voldoet.