boven bewoners

Bekijken als Rooster Lijst

Producten 1-24 van 31

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Producten 1-24 van 31

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina

Bovenbewoner kopen?

Wilt u een vis in de bovenste waterlaag kopen? Dan bent u bij ons aan juiste adres. Als online webshop van aquarium- en vijvervissen hebben wij altijd boven bewoners die u zoekt. Zo kunt u bij ons kiezen uit veel verschillende soorten boven bewoners. Vissen uit de bovenste waterlaag bestellen gaat bij ons snel en eenvoudig. Onze webshop is 7 dagen per week geopend; wij leveren doorgaans binnen enkele dagen.

 

Bovenbewoners kopen

Hoe ziet een boven bewoner eruit? De vissen in de bovenste waterlaag hebben veelal een bek die helpt voedsel van het wateroppervlak te kunnen pakken. De onderkaak is vaak langer dan de onderkaak waardoor het voedsel pakken nog makkelijk gaat. Ook is de rug vaak lang en heeft een vis in de bovenste waterlaag geen vin bovenop zijn rug, zo voorkomt de vis dat hij van bovenaf gezien wordt. 

 

Boven bewoners kopen prijzen

De prijzen van boven bewoners verschillen erg. Sommige vissen zijn al voor €3,- te verkrijgen terwijl andere vissen €13,- kosten. Het verschil in prijs zit hem voornamelijk in vraag, schaarste en speciale soorten.