Over ons

Alles over Koicompagnie

Gemakkelijk online bestellen

U kunt bij ons heel eenvoudig uw bestelling plaatsen voor al u aquarium, vijverbenodigdheden en voor al uw vissen.Van koi tot gup en van aquarium tot een vijverfilter en alles indien U wenst aan huis bezorgt..

Snel en veilig betalen

Betaal voor zowel U als voor ons snel en veilig via ideal. iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten snel en veilig kunnen betalen via hun eigen bank.

een tevreden klant

Wij van koicompagnie doen ons uiterste best om van iedere klant een tevreden klant te maken, Mocht u onverhoopt toch niet geheel tevreden zijn, laat het ons dan weten.

Tips & Tricks

U nieuwe vissen hebben een lange reis achter de rug, Dit is niet erg, hier zijn zij op voorbereid. Wij hebben ze zorgvuldig ingepakt en ze worden door onze eigen bezorgdienst op de juiste wijze vervoerd, Maar na het transport komt nog een belangrijk stukje en dat valt onder Uw verantwoordelijkheid.

 • Overwennen van uw vis.
 • Water testen.
 • Zorg voor voldoende zuurstof.
 • Neem de tijd.

Om u nieuwe vijver/aquarium bewoners een goede "thuiskomst" te bieden is het noodzakelijk dat u de nieuwe vissen aan u water laat wennen, ook zijn slechte waterwaardes geen goede start voor Uw vis, en adviseren wij om voordat u vissen plaatst dit water te controleren.

garantie op vijver vissen

Wij staan voor ons product. Mocht er ondanks onze inspanningen toch iets vervelends gebeuren, wij van koicompagnie.nl verlenen op onze vissen een unieke garantie van 14 dagen. Helaas zijn wij genoodzaakt om misbruik hiervan te voorkomen medewerking van Uw kant te vragen.

 • Maak altijd een foto.
 • Test Uw vijver/aquariumwater.
 • Neem spoedig contact met ons op.
 • Volg onze aanwijzingen op.

Al onze vissen worden voorbereid voor de reis en daarom is het noodzakelijk om vooraf te weten wanneer de vertrekdatum is. Vissen die 1 dag voor vertrek niet zijn besteld kunnen dan vanwege deze voorbereiding niet meer mee.Wij vragen hiervoor Uw begrip.

aan huis bezorgt

Wij bezorgen iedere zaterdag, vrijdag aan het eind van de dag neemt de bezorger contact met U op wat betreft de aankomsttijd.Voor het bezorgen van levende vissen rekenen wij altijd 10 euro aan verzendkosten, hiervan word de chauffeur auto, en brandstof kosten van betaald .(Vanwege hoge verzendkosten moeten wij een minimumorderbedrag hanteren van €25,00 dit hoeven niet alleen vissen te zijn dat mag ook in combinatie met andere artikelen.)

 • Vaste leverdag.
 • Niet de hele dag hoeven wachten.
 • Kundig personeel.
 • Persoonlijk contact.

Wij vinden persoonlijk contact nog heel belangrijk, Maar toch staat onze bezorger op tijd, omdat ook de volgende klant op tijd geleverd moet worden.Mocht u graag extra tijd willen voor advies of wilt u dat wij de vissen overwennen laat dit dan van te voren even weten, dan houden wij daar rekening mee in de routeplanning.

Mocht u niet helemaal tevreden zijn over ons product of onze dienstverlening, laat het dan even weten.

Ook het team achter Koicompagnie zijn mensen, en ook wij maken zo onze fouten, en hier kunnen wij alleen maar van leren, mocht u als gewaardeerde klant niet helemaal tevreden zijn over het product, of over onze dienstverlening, dan snappen wij best dat u daar verdrietig over bent. Ga dan niet lopen schelden, boos worden of inwendig lopen ergeren, maar laat het ons weten, dit kan via mail, de post of via een telefoontje zijn. Dan proberen wij daar samen met u uit te komen.