Discusvissen

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina

Discusvissen kopen

Wilt u Discusvis kopen? Dan bent u bij ons aan juiste adres. Als online groothandel van aquarium- en vijvervissen hebben wij altijd de discusvis die u zoekt. Zo kunt bij ons kiezen uit veel verschillende soorten discusvissen. Een discusvis bestellen gaat bij ons snel en eenvoudig. Onze webshop is 7 dagen per week geopend; wij leveren doorgaans binnen enkele dagen.

Discusvis kopen?


waar moet u rekening mee houden? De discusvis hoort bij het soort van de cichlides, komt oorspronkelijk uit het Amazonegebied in Zuid-Amerika en wordt ook graag de koning van de zoetwateraquaristiek genoemd. Hij komt voor als wildvang, Aziatische kweek of Europese kweek. Discusvissen voelen zich het beste thuis in grote groepen, alwaar ze met zijn allen een bont en sierlijke schouwspel opleveren. Discusvissen stellen hoge eisen aan hun zwemwater een echte uitdaging dus voor wie geïnteresseerd is in aquariumtechniek.

Aquarium vereiste


Bij discussen vissen moet u opletten dat uw aquarium minsten 150 cm groot is. Hierbij moet de temperatuur tussen de 24 en 30 graden Celsius is.

Discusvis kopen prijs


Voordat u een discusvis koopt wilt u natuurlijk weten wat een discusvis kost? De prijs van een mix met discusvissen (8cm) is €40. Verder kan de prijs van Stendker discusvissen variëren tussen de €18 en €50.

Wat eet een Discusvis?


Jonge discusvissen voeren is echt een taak die het nodige discipline vergt. De aller kleinste discusvissen moet je om de twee uur voeren en dat is van zonsopkomst tot ondergang. Het hoofdvoedsel bestaat uit: levende Artemia, Cyclops, Bosmiden, Daphnia, Mysis en als gewoonlijk is dit afhankelijk van de grote van de jongen. Oudere discusvissen eten, Mosselen, Krill, Rode Muggelarven, Witte Muggelarven, Zwarte Muggelarven, Spirulina en discusmix op basis van runderhart of kalkoenhart en diepvriesvoer op vis basis is ook mogelijk.

Heeft u vragen over de verschillende soorten? Of wilt u misschien advies ontvangen over welke soort discusvis het beste vijver past? Mail dan gerust naar info@koicompagnie.nl. Wij reageren doorgaans binnen enkele dagen en helpen u graag met al uw vragen. Koicompagnie: uw vijvervissen groothandel Bestel vandaag nog online uw vijvervissen. Een bestelling plaatsen gaat bij ons snel en eenvoudig. Wij hanteren tevens een snelle levertijd: u heeft uw steuren binnen slechts enkele dagen in huis. Wilt u ons eerst wat vragen stellen. Mailen kan naar info@koicompagnie.nl. Wij antwoorden binnen enkele dagen sturen, zodat u volledig geïnformeerd bent, voordat u besluit om steuren bij ons te kopen.