midden bewoners

Bekijken als Rooster Lijst

Producten 1-24 van 262

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Producten 1-24 van 262

Aflopend sorteren
per pagina

Midden bewoners kopen?

Wilt u een vis in de middelste waterlaag kopen? Dan bent u bij ons aan juiste adres. Als online groothandel van aquarium- en vijvervissen hebben wij altijd midden bewoners die u zoekt. Zo kunt u bij ons kiezen uit veel verschillende soorten midden bewoners. Vissen uit de middelste waterlaag bestellen gaat bij ons snel en eenvoudig. Onze webshop is 7 dagen per week geopend; wij leveren doorgaans binnen enkele dagen.

 

Midden bewoner kopen

Hoe zien midden bewoners eruit? De onder- en bovenkaak, van een vis in de middelste waterlaag, is vaak gelijk. Dat wordt een eindstandige bek genoemd. Deze bek helpt de vis vallend voedsel op te pikken uit het water. De vorm van de vis in de middelste waterlaag kan erg verschillen, zoals hoog gevormd, langwerpig en alles daartussenin.

 

Midden bewoner kopen prijs

De prijs van een vis in de middelste waterlaag begint bij €3,- en loopt op naar €13,-. Hou er rekening mee dat er vissen tussen zitten die in groepen leven. Om de vis gezond en gelukkig te houden, is het aan te raden om de vissen ook in groepen te kopen.