Vijverpompen

Bekijken als Rooster Lijst

Producten 1-24 van 68

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Producten 1-24 van 68

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina

Vijverpomp kopen?

Wilt U een Vijverpomp kopen? Dan bent u bij ons aan juiste adres. Als online webwinkel van aquarium- en vijverpompen hebben wij altijd de Vijverpomp die u zoekt. Zo kunt u bij ons kiezen uit veel verschillende soorten Vijverpompen. Vijverpompen bestellen gaat bij ons snel en eenvoudig. Onze webshop is 7 dagen per week geopend; wij leveren doorgaans binnen enkele dagen.

 

Waar moet je mee rekening houden met aanschaf vijverpomp? 

Een goede vijverpomp is van belang om vissensterfte en algengroei tegen te gaan. Daarom is het belangrijk om een goede vijverpomp te gebruiken die aangesloten is op een vijverfilter.

 

Vijverpomp keuze

Er zijn veel verschillende merken vijverpompen. Om hier een juiste keus uit te maken valt niet altijd mee. Een juiste vijverpomp verpompt minimaal de helft van de inhoud van de vijver, Wel moet dan ook het filter groot genoeg zijn om het debiet aan te kunnen. Het is verstandig om naar het stroomverbruik van de Vijverpomp te kijken, de Vijverpomp draait immers 24 uur per dag en hierin kunt U bezuinigen op de stroomkosten.

 

Vijverpomp kopen prijzen

De prijzen variëren voor vijverpompen. De kleine Vijverpompen voor in een vijver zijn al voor €24,00 verkrijgbaar. Wil je een energie zuinige Vijverpomp, dan zijn de prijzen hoger