Uv lamp vijver

Bent u op zoek naar een UV lamp voor uw vijver? Een UV vijverlamp wordt vaak ook wel een UVC lamp genoemd. Het doel van een vijver UV lamp is om schadelijke organismen te doden, zoals zweefalgen, bacteriën en schimmels. Het resultaat is een mooie, heldere vijver. Op onze webshop vindt u UVC lampen voor uw vijver van verschillende merken en in uiteenlopende wattages. Bestellen kan snel een eenvoudig, waarna wij zorgen voor een spoedige levering.
Bekijken als Rooster Lijst

Producten 1-24 van 96

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Producten 1-24 van 96

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina

Wat doet een UV lamp voor de vijver?

Het doel van een UV lamp is om uw vijver te steriliseren, waarbij zweefalgen, bacteriën en schimmels worden gedood. Zweefalgen zorgen voor een groene, troebele vijver, wat resulteert in een ongezond leefmilieu voor zowel uw vijvervissen. als vijverplanten. Een UVC lamp creëert een schone vijver. Uw vissen en planten kunnen daarin floreren. Daarnaast zorgt een UV vijverlamp ook voor kristalhelder water, waardoor u alles van de onderwaterwereld meekrijgt.

Ruim assortiment UV lampen

Als vijver- en aquariumspecialist hebben wij een breed assortiment aan UV lampen voor uw vijver. Zo kunt u kiezen voor een UV vijverlamp van 9 watt, maar leveren wij ook vijverlampen van 11 watt, 18 watt, 36 watt, 40 watt, 55 watt en 75 watt. Wat het verbruik van de lamp ook mag zijn, of wat uw budget ook is, bij Koicompagnie hebben we altijd een geschikte UVC lamp die aan uw wensen voldoet.

Hoe werkt een UVC lamp?

Eenmaal geplaatst in uw vijver zorgt een UV lamp voor de verdelging van onder andere zweefalgen en bacteriën. Wanneer het water langs de UV lamp stroomt worden de micro-organismen door het ultraviolet licht gedood. Het gevolg hiervan is een gezonde, kristalheldere vijver.

Berekening wattage UVC lamp?

De UV lamp werkt alleen goed als U de juiste wattage heeft geïnstalleerd. De berekening is eenvoudig, U neemt de inhoud van de vijver keer 4. Met de combinatie van een juist filter en pomp garanderen wij een kristalheldere vijver.

Eenvoudig besteld bij Koicompagnie

Een UVC lamp kopen gaat bij ons snel en eenvoudig. Met enkele kliks is uw bestelling afgerond, waarna wij ervoor zorgen dat uw vijverproducten spoedig op gewenste locatie worden geleverd. Heeft u nog een brandende vraag die u ons wilt stellen, of wilt u misschien advies ontvangen over welke UV lamp het beste is voor uw vijver? Mail ons dan gerust. Onze experts komen hier spoedig op terug en lichten graag toe wat een UV lamp voor uw vijver kan betekenen.