Euro koi

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Euro Koi kopen

Wilt u Euro Koi kopen? Dan bent u bij ons aan juiste adres. Als online groothandel van aquarium- en vijvervissen hebben wij altijd de Koi die u zoekt. Zo kunt bij ons kiezen uit veel verschillende soorten Koi vissen. Een Euro Koi bestellen gaat bij ons snel en eenvoudig. Onze webshop is 7 dagen per week geopend; wij leveren doorgaans binnen enkele dagen.

 

Euro Koi kopen: waar moet u rekening mee houden?

Over het Algemeen worden de Euro Koi uitgezet in grote natuur-vijvers, openbare vijvers voor grote gebouwen en in de bekende tuinvijvers worden vele euro koi uitgezet. Veel hobbyisten hebben in eerste instantie nog niet zo heel veel met hun Euro Koi welke overigens over het algemeen goedkoop zijn. Echter begint deze hobby bij veel mensen los te komen, als ze zien dat die kleine visjes van het tuincentrum om de hoek toch beginnen te groeien en groot worden.

 

Aquarium vereiste

Bij de Euro Koi moet u opletten dat uw aquarium minsten 150 cm diep is met ongeveer 1.000 liter water per Koi.

 

Euro Koi kopen prijs

Voordat u een Euro Koi koopt wilt u natuurlijk weten wat een Euro Koi kost?

De prijs van een Euro Koi ligt tussen de €20 en €100.

 

Wat eet een Euro Koi?

Zoals gezegd is een Euro Koi dus van nature omnivoor. Dat betekent dat het dieet dus ook uit plantaardig materiaal bestaat. Koi zie je dan ook regelmatig snoepen van waterplanten, kroos, zweef alg of baardalgen op de vijverwand. Ook bijvoorbeeld zaden worden graag gegeten. Denk dan niet alleen aan graan maar ook aan de zaden van bijvoorbeeld gele lis die in de herfst in het water vallen! Maar het favoriete voedsel voor een Euro Koi blijven toch kleine dierlijke organismen. 

 

Heeft u vragen over de verschillende soorten? Of wilt u misschien advies ontvangen over welke soort Koi het beste vijver past? Mail dan gerust naar info@koicompagnie.nl. Wij reageren doorgaans binnen enkele dagen en helpen u graag met al uw vragen.

 

Koicompagnie: uw vijvervissen webwinkel

Bestel vandaag nog online uw vijvervissen. Een bestelling plaatsen gaat bij ons snel en eenvoudig. Wij hanteren tevens een snelle levertijd: u heeft uw Koi binnen slechts enkele dagen in huis. Wilt u ons eerst wat vragen stellen. Mailen kan naar info@koicompagnie.nl. Wij antwoorden binnen enkele dagen sturen, zodat u volledig geïnformeerd bent, voordat u besluit om een Koi bij ons te kopen.