Plantenvoeding aquarium

Plantenvoeding aquarium – bent u op zoek naar voeding voor aquariumplanten? In ons assortiment treft u uiteenlopende soorten aquariumbemesting, van gerenommeerde merken als Colombo, Sera en Easy-Life. Aquariumplanten hebben zowel voedingsstoffen als sporenelementen nodig om te kunnen groeien. Onze producten bevatten alle noodzakelijke macro- en microvoedingsstoffen, zodat uw aquariumplanten kunnen floreren. Bestel snel en eenvoudig online uw plantenvoeding!

Bekijken als Rooster Lijst

Producten 1-24 van 48

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Producten 1-24 van 48

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina

Plantenvoeding aquarium bestellen

Als specialist op het gebied van aquariumbenodigdheden hebben wij een breed scala aan plantenvoeding voor aquaria. Bestellen kan snel en eenvoudig online, waar wij zorgen voor een spoedige levering bij u thuis. Mocht u nog vragen hebben over onze aquariumbemesting en geadviseerd willen worden, schroom dan niet om ons te bellen. Wij helpen u graag met het vinden van geschikte voeding voor uw aquariumplanten.

Neem bijvoorbeeld Sera Florenette tabletten: dé basisverzorging voor aquariumplanten die op de wortels teren. De tabletten zijn voorzien van alle belangrijke sporenelementen en elementen voor kleurrijke en gezonde aquariumflora. Een ander veel gebruikt product is de FloraGrow van Colombo: vloeibare plantenvoeding voor normaal beplante aquaria. Hiermee wordt het water voorzien van de nodige micro- en macrovoedingsstoffen, die de planten via de bladeren opnemen. Bel ons gerust om ons assortiment te bespreken!

Symptomen van ongezonde aquariumplanten

Het kan zijn dat u al gebruik maakt van aquarium plantenvoeding, maar dat uw aquariumplanten tóch voedingsstoffen tekortkomen. In dergelijke situaties is het zaak om tijdig de symptomen te herkennen. Ongezonde aquariumflora herkent u onder meer aan:

• Het ontstaat van gaten en gele vlekken
• Donkere bladeren die na een tijdje afvallen
• Groeistoornissen, die gevolgd worden door sterfte
• Gele punten en randen van bladeren, of het ontstaat van dode vlekken

Elke situatie wordt veroorzaakt door een tekort. Gele vlekken en gaten in de bladeren van uw aquariumplanten ontstaan bijvoorbeeld door een tekort aan mangaan, terwijl donkere bladeren een symptoom zijn van een tekort aan fosfaat. Graag adviseren wij u welke voedingsstoffen uw aquariumplanten nodig hebben. Bel ons gerust voor een gedegen advies!

Meer dan alleen plantenvoeding

Om uw aquariumplanten te laten floreren heeft u meer dan alleen plantenvoeding nodig. Aquariumflora hebben namelijk voldoende CO2 en licht nodig om te kunnen groeien. Middels een aquariumpomp zorgt u ervoor dat het water in uw aquarium gaat circuleren, met een hoger CO2-gehalte tot gevolg en daarmee een gezonder aquarium. Houd er tevens rekening mee dat de verlichting in evenwicht moet zijn met de hoeveelheid voedingsstoffen en CO2. Mocht u hier meer informatie over willen ontvangen, bel of mail dan gerust!

Eenvoudig online voeding voor aquariumplanten besteld

Bent u erover uit en wilt u direct plantenvoeding bestellen? Als aquariumspecialist hebben wij een breed assortiment aan aquariumbemesting samengesteld, zodat u altijd een geschikt product kunt vinden. Bestellen kan met slechts enkele kliks. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw producten spoedig bij u thuis worden geleverd. Heeft u nog een brandende vraag die onbeantwoord is gebleven? Bel ons dan gerust! Wij staan u graag te woord en helpen u aan dé ideale plantenvoeding voor uw aquarium.